top of page

!! IMPORTANT !!

Anunt romsir.jpg

O pagina de Facebook si un website false utilizand in 𝗺𝗼𝗱 𝗻𝗲𝗹𝗲𝗴𝗮𝗹 𝗻𝘂𝗺𝗲𝗹𝗲, 𝗹𝗼𝗴𝗼-𝘂𝗹, 𝗱𝗮𝘁𝗲𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗶𝗱𝗲𝗻𝘁𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗶 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁 𝘀𝗶 𝗶𝗺𝗮𝗴𝗶𝗻𝗲𝗮 𝗮𝗻𝗴𝗮𝗷𝗮𝘁𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗥𝗢𝗠𝗦𝗜𝗥 𝗮𝘂 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗰𝗿𝗲𝗮𝘁𝗲 𝗶𝗻 𝘃𝗲𝗱𝗲𝗿𝗲𝗮 𝗶𝗻𝗱𝘂𝗰𝗲𝗿𝗶𝗶 𝗶𝗻 𝗲𝗿𝗼𝗮𝗿𝗲 𝗶𝗻 𝗿𝗮𝗻𝗱𝘂𝗹 𝘂𝘁𝗶𝗹𝗶𝘇𝗮𝘁𝗼𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿.

Aceste pagini nu au fost create de si nu apartin societatii ROMSIR, motiv pentru care 𝘃𝗮 𝗿𝘂𝗴𝗮𝗺 𝘀𝗮 𝗳𝗶𝘁𝗶 𝘃𝗶𝗹𝗶𝗴𝗲𝗻𝘁𝗶, 𝘀𝗮 𝗡𝗨 𝗮𝗰𝗰𝗲𝘀𝗮𝘁𝗶 𝘀𝗶 𝘀𝗮 𝗻𝘂 𝗱𝗮𝘁𝗶 𝗰𝘂𝗿𝘀 𝗻𝗶𝗰𝗶𝘂𝗻𝗲𝗶 𝘀𝗼𝗹𝗶𝗰𝗶𝘁𝗮𝗿𝗶 𝗹𝗮𝗻𝘀𝗮𝘁𝗲 𝗽𝗲 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗰𝗮𝗻𝗮𝗹𝗲, pentru a evita orice tentativa de frauda tip phishing si/sau scam, ce ar putea avea loc in urma ademenirii de a investi in societatea ROMSIR sau a oricaror altor propuneri de afaceri inselatoare.

ROMSIR se delimiteaza de orice informatii si actiuni apartinand paginilor mai sus indicate si confirma faptul ca 𝘀𝗶𝘀𝘁𝗲𝗺𝗲𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗶 𝗰𝗼𝗿𝗲𝘀𝗽𝗼𝗻𝗱𝗲𝗻𝘁𝗮 𝗼𝗳𝗶𝗰𝗶𝗮𝗹𝗲 𝗮𝗹𝗲 𝘀𝗼𝗰𝗶𝗲𝘁𝗮𝘁𝗶𝗶 𝗥𝗢𝗠𝗦𝗜𝗥 (www.romsir.ro, www.casaverde2023.ro, 𝗽𝗮𝗴𝗶𝗻𝗮 𝗱𝗲 𝗙𝗮𝗰𝗲𝗯𝗼𝗼𝗸 ROMSIR - Energie Verde, 𝘁𝗲𝗹𝗲𝗳𝗼𝗻 𝟬𝟯𝟳𝟭-𝟮𝟯𝟭𝟮𝟰𝟮) 𝗻𝘂 𝗮𝘂 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗮𝗳𝗲𝗰𝘁𝗮𝘁𝗲 𝘀𝗶 𝗶𝘀𝗶 𝗽𝗮𝘀𝘁𝗿𝗲𝗮𝘇𝗮 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗴𝗿𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮, iar personalul ROMSIR ramane disponibil pentru a raspunde oricaror intrebari si pentru a ne aduce la cunostinta orice neregularitati intampinate.

ROMSIR depune toate eforturile si intreprinde toate demersurile legale pentru a inlatura astfel de amenintari si vulnerabilitati in cel mai scurt timp.

Totodata, pe aceasta cale, multumim concurentilor din piata pentru colegialitate, fairplay si sesizarea fraudarii ROMSIR.

De-a lungul timpului acest tip de înșelatorie a mai fost încercat folosind numele altor companii atât românești cât si internaționale, folosindu-se de persoane notorii din mediul politic, artistic, etc. Va prezentăm mai jos cateva exemple.

bottom of page